Nieuwe tarotkaarten en orakels

Gepubliceerd op 16 december 2023 om 10:49

Het is weer zover de nieuwe orakels en tarot zijn besteld, bezorgt en bijna uitgepakt!. 
Ik moet wel toegeven dat het een uitdaging is om Nederlandstaligen kaarten te kunnen inkopen (de (nieuwste) must have titels worden eenmaal niet vertaald) en als ze vertaald worden dan is dit vaak pas veel later dan de eerste druk. 

 

  • Wat natuurlijk ook een factor is dat de Engelstaligen versie heel populair zijn geworden ten opzichten van de Nederlandse versies. 
  • Het positieve hiervan is dat de prijzen daardoor ook aantrekkelijk worden.
  • De Nederlandse kaarten zijn vaak prijzig en hebben vaak toch een andere look en feel.  

 

 

Ontdek hier de nieuwe collectie tarot en orakelkaarten

 

Hoe koop je orakel/ waarzeg / inzicht of tarotkaarten?.

  1. Ontdek wat het verschil is tussen orakelkaarten, waarzegkaarten, affirmatiekaarten en tarotkaarten. Dit kun je doen door te achterhalen wat nu echt bij je past en vooral wat je doel is met de kaarten? 
  2. Kom erachter wat je doel is;
  3. Wat je vraagstukken zijn; 
  4. Weet je dat de verbinding tussen de kaarten en je eigen energie groeit met de tijd, de verbinding of de niet geschreven taal van de kaarten wordt sterker naar mate je er mee werkt. 
  5. Nu weet je dus ook welke vorm van kaarten leggen op dit moment bij je past, maar zet jezelf hier niet op vast ( met andere woorden) laat ruimte open om te groeien en te ontwikkelen.  

 

Wat moet je nog meer doen of weten! 

  1. Koop op gevoel,  je intuïtie vaak vertelt je onderbewuste wat de juiste kaarten zijn.
  2. Wees gerust de meeste mensen kopen meerdere sets kaarten voordat ze echt kunnen zeggen nu heb ik de juiste combinaties die echt bij mijn levensstijl passen "en ja dit kan in de loop van de jaren veranderen".  
  3. Een dikke JA, je kunt met gemak online een set kaarten kopen.  
  4. Kaarten zijn gebouwd op dezelfde basis. Met andere woorden alle tarotkaarten hebben dezelfde soort opbouw. Alle orakelkaarten zijn het zelfde van opbouw. Alle waarzegkaarten zijn het zelfde van opbouw.
  5. Affirmatiekaarten zijn uniek en kunnen dus compleet verschillen per auteur. 
  6. Let op want de afbeeldingen of keuze van tekst kan verschillen. Juist dit is dus belangrijk als het gaat om kaarten kopen. "wat voel je", heb je een connectie met de kaarten of heb je het niet.    
  7. Elke auteur heeft er zijn/haar eigen versie gemaakt. Zijn of haar gevoel ligt erin verborgen. Heb jij er ook een connectie mee "spreekt het je aan". maar de basis van alle kaarten is hetzelfde.   

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.